Muziek Urn

Muziek Urn, een urn, muziek- en herinneringsbox in 1

De Muziek Urn is een combinatie van een muziek-, herinneringsbox en een urn. Muziek is er tenslotte altijd en bijna iedereen heeft wel iets met muziek, het speelt bij leven en dood bij velen een hele belangrijke rol.

Herinneringen worden vaak opgeslagen en gekoppeld aan muziek. In de Muziek Urn kunt u, naast persoonlijke spullen en muzikale herinneringen ook as van de overledene bewaren. De Muziek urn is een, in Nederland met de handgemaakte box. Onderin in de box is ruimte voor as. Bovenin kunnen persoonlijke spulletjes worden gelegd en er kan een foto in de binnenzijde van de deksel worden geplaatst. Zodra de deksel van de box wordt opgetild gaat de muziek spelen die u wilt horen.

Meer uitleg en foto’s zie de digitale brochure. Bij Martin Hendericks Uitvaartverzorging kunt u terecht met vragen, wensen en uw bestelling. Mocht u interesse hebben in deze Muziek Urn dan helpen wij u graag verder, vult u a.u.b. onderstaande gegevens in en wij nemen z.s.m. contact met u op. Of bel met 06-52594632.

MHUitvaartverzorging altijd bereikbaar

Als u ons nodig heeft dan zijn we er. U kunt ons altijd bellen of mailen.

Bereikbaar 7 dagen per week 24 uur per dag.

Telefoon: 0347 326128

Of stuur een reactie via ons contact formulier.