Herinneringssieraden

Herinneringssieraden                                                                                                                                         Impona maakt unieke herinneringssieraden en urnen als aandenken aan uw dierbare. Dit kan een sieraad met een afdruk zijn, een klein beetje as of een stukje stof van een kledingstuk. Er is een zeer uitgebreide collectie waar kwaliteit en uitstraling voorop staan. Alle producten worden handgemaakt door ervaren edelsmeden om een hoge kwaliteit en exclusiviteit te kunnen waarborgen.

Bij elk sieraad heeft u keuze uit een aantal opties zoals sluitwerk, het aantal schakels en de afwerking (mat/glanzend). Zo creëert u een sieraad dat geheel naar wens is. Het is ook mogelijk om een letter- of naam-gravure aan te brengen.

Mocht u een sieraad of urn geheel naar eigen ontwerp willen laten maken dan is dit bespreekbaar via uw uitvaartondernemer. Omdat alles handgemaakt wordt kan Impona kan vrijwel alle wensen verwezenlijken.

Afdruksieraden
Voor het aanbrengen van afdrukken op sieraden heeft Impona zeer gespecialiseerde apparatuur. Hierdoor ontstaat een haarscherpe afdruk, dit is bruikbaar voor o.a. vingerafdruk, handpalm, babyhandje/voetje of een dierenpoot. Afdrukken zijn toepasbaar op Zilver, Geelgoud, Witgoud, Roodgoud, RVS, Titanium en Steen.

Bestellen                                                                                                                                                                  Bij Martin Hendericks Uitvaartverzorging kunt u terecht met uw vragen, wensen en bestelling. In de digitale brochure kunt u de collectie bekijken. Mocht u een herinneringssieraad willen bestellen of heeft u hulp nodig bij het bestellen, vult u dan a.u.b. onderstaande gegevens in en wij nemen contact met u op. Of bel met 06-52594632.

  GoudZilver

  MHUitvaartverzorging altijd bereikbaar

  Als u ons nodig heeft dan zijn we er. U kunt ons altijd bellen of mailen.

  Bereikbaar 7 dagen per week 24 uur per dag.

  Telefoon: 0347 326128

  Of stuur een reactie via ons contact formulier.