Gastenboek

We vinden het altijd fijn om uw ervaringen en reacties met Martin Hendericks Uitvaartverzorging van u te horen.

In ons gastenboek kunt u ze met ons delen door hieronder een reactie te plaatsen.

3 antwoorden
 1. Harry van de Wiel
  Harry van de Wiel zegt:

  Op 68-jarige leeftijd overleed mijn vrouw. Vanaf haar ziekbed heeft zij alles rondom haar eigen uitvaart geregeld. Het eerste wat ze zei, was dat Martin Hendericks haar uitvaart moest verzorgen. En achteraf begrijp ik waarom: het was geen zakelijke begrafenisondernemer die bij ons binnenkwam, maar iemand die je meteen een vertrouwd en warm gevoel gaf. Zijn doel was duidelijk: dit is voor jullie een uiterst droevige periode in jullie leven, en ik ga proberen die zo mooi mogelijk te laten verlopen.

  En dat is hem gelukt. Het is een uitvaart geworden zoals ik die ook voor mezelf zou wensen. Martin luisterde heel goed naar onze wensen en regelde vervolgens alles perfect. Hij dacht aan de kleinste dingen en kwam zelf ook met goede ideeën. Zo kwam hij met het voorstel iedereen een losse bloem mee te laten nemen. Daarvan maakten zijn medewerksters dan een mooi boeket dat bij de kist werd gezet, en bij de begrafenis zelf mocht iedereen een bloem op de kist leggen. Ook stelde hij voor geen condoleanceregister te gebruiken. Dat levert maar vervelende rijen op en mensen hebben dan geen tijd iets persoonlijks te noteren. Op zijn advies hebben we bij de rouwkaart een kaartje meegestuurd, waarop iedereen naam en adres kon noteren en een persoonlijke boodschap. Dat leverde ontroerende resultaten op.

  De uitvaartplechtigheid zelf, voorafgaand aan de begrafenis, was groots, ontroerend en perfect georganiseerd. Aan alles was gedacht. Zelfs slaagde Martin er nog in haast onopgemerkt een video van de hele plechtigheid en begrafenis te maken, die wij nog regelmatig zullen bekijken. Mijn dochters, ikzelf en onze hele familie bewaren heel goede herinneringen aan deze droevige dag. We zijn jou, Martin, en je medewerksters daarvoor zeer erkentelijk.

  Beantwoorden
 2. Marion van der Valk
  Marion van der Valk zegt:

  Alweer een jaar dat onze moeder is overleden naar een mooi afscheid geweldig geholpen door Desiree en nu een bloemetje dank jullie wel namens de familie.

  Beantwoorden
 3. Yolande Engelman
  Yolande Engelman zegt:

  Alweer een jaar geleden dat mijn moeder is overleden. Ze is wel 91 geworden, maar toch. Precies een jaar verder een bloemetje van Martin en Machteld. Wat attent. Nogmaals bedankt voor alle goede zorgen.Yolande Engelman- de Vos

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.