Gastenboek

We vinden het altijd fijn om uw ervaringen en reacties met Martin Hendericks Uitvaartverzorging van u te horen.

In ons gastenboek kunt u ze met ons delen door hieronder een reactie te plaatsen.

15 antwoorden
 1. Irma Diepeveen-van Berkel
  Irma Diepeveen-van Berkel zegt:

  Na een zeer verzorgde en betrokken uitvaart valt de stilte van het gemis. Maar zelfs na bijna een jaar is er toch weer medeleven in de vorm van een mooie kaart met een pakkende en passende tekst en een blijvende herinnering aan mijn moeder met haar naam op een ster. Het blijft een gemis, maar we kijken terug op een excellente uitvaart en uitstekende verzorging daarvan door Desiree en de andere teamleden.

  Beantwoorden
 2. Fam. Van Zoelen
  Fam. Van Zoelen zegt:

  Ik had al een paar keer telefonisch contact gehad met Martin. Ik wist meteen dat dit bij ons paste! Duidelijke en snelle antwoorden op mijn vragen.
  Na het overlijden zijn we bijgestaan door Désirée, wat een top vrouw is dat! Ze heeft niet alleen alle zaken tot in de puntjes geregeld maar ook op emotioneel vlak heeft ze ons begeleid en bijgestaan.
  De plechtigheid was precies wat ik in gedachte had en wat Riet graag had gewild.
  Heel erg bedankt voor alle goede zorgen.

  Beantwoorden
 3. Gini Vlot-De lang
  Gini Vlot-De lang zegt:

  De uitvaart van mijn man was zeer professioneel en met veel oog voor de details geregeld. Wij hebben Machteld als zeer behulpzaam en vakbekwaam mogen ervaren.
  Hartelijk dank namens mij en de kinderen voor de goede begeleiding en medeleven.

  Beantwoorden
 4. petra/jan martens / nellie jacobs
  petra/jan martens / nellie jacobs zegt:

  zowel bij mijn broer 14 jr geleden als bij mijn vader 28 mei jl. zo betrokken en liefdevol
  zowel Desiree als Martin….
  dit heeft ons veel steun en troost gegeven…..
  we zijn jullie zo ontzettend dankbaar voor alles
  ook de nazorg en af en toe nog een app’je of we “wel goed kunnen slapen” …….
  bedankt is een tekort begrip…..t is zo ontzettend veel meer……

  Beantwoorden
 5. Cath Gathier
  Cath Gathier zegt:

  Bij het afscheid van zowel mijn vader als mijn moeder heeft Martin op een bijzondere integere en ook wonderwel bij mijn ouders passende manier, de uitvaart geregeld. Wij werden nauw betrokken en volledig gerespecteerd in onze wensen.
  Warm en kundig.

  Beantwoorden
 6. Jolanda Hogekamp
  Jolanda Hogekamp zegt:

  Zijn warme, liefdevolle en begripvolle manier van doen. Respect voor al wat leeft en zeker ook voor de overledene. Bovenal een lief mens die in moeilijke tijden de tranen kan ombuigen in een glimlach en herinneringen. Dank je wel…

  Beantwoorden
 7. Marion van der Valk
  Marion van der Valk zegt:

  Alweer een jaar dat onze moeder is overleden naar een mooi afscheid geweldig geholpen door Desiree en nu een bloemetje dank jullie wel namens de familie.

  Beantwoorden
 8. Marga van Spijkeren - Veen
  Marga van Spijkeren - Veen zegt:

  Wij hebben een hele mooie ervaring, wat jullie allemaal hebben gedaan voor ons.
  Dit vanwege het overlijden van onze moeder, schoonmoeder en oma.
  Petje af, wat jullie gedaan hebben. Niets was te veel, alles kon en werd gedaan!

  Martin we wensen je veel kracht en sterkte toe in deze moeilijke tijd!
  Groeten, Fam. Veen en Fam. van Spijkeren

  Beantwoorden
 9. Harry van de Wiel
  Harry van de Wiel zegt:

  Op 68-jarige leeftijd overleed mijn vrouw. Vanaf haar ziekbed heeft zij alles rondom haar eigen uitvaart geregeld. Het eerste wat ze zei, was dat Martin Hendericks haar uitvaart moest verzorgen. En achteraf begrijp ik waarom: het was geen zakelijke begrafenisondernemer die bij ons binnenkwam, maar iemand die je meteen een vertrouwd en warm gevoel gaf. Zijn doel was duidelijk: dit is voor jullie een uiterst droevige periode in jullie leven, en ik ga proberen die zo mooi mogelijk te laten verlopen.

  En dat is hem gelukt. Het is een uitvaart geworden zoals ik die ook voor mezelf zou wensen. Martin luisterde heel goed naar onze wensen en regelde vervolgens alles perfect. Hij dacht aan de kleinste dingen en kwam zelf ook met goede ideeën. Zo kwam hij met het voorstel iedereen een losse bloem mee te laten nemen. Daarvan maakten zijn medewerksters dan een mooi boeket dat bij de kist werd gezet, en bij de begrafenis zelf mocht iedereen een bloem op de kist leggen. Ook stelde hij voor geen condoleanceregister te gebruiken. Dat levert maar vervelende rijen op en mensen hebben dan geen tijd iets persoonlijks te noteren. Op zijn advies hebben we bij de rouwkaart een kaartje meegestuurd, waarop iedereen naam en adres kon noteren en een persoonlijke boodschap. Dat leverde ontroerende resultaten op.

  De uitvaartplechtigheid zelf, voorafgaand aan de begrafenis, was groots, ontroerend en perfect georganiseerd. Aan alles was gedacht. Zelfs slaagde Martin er nog in haast onopgemerkt een video van de hele plechtigheid en begrafenis te maken, die wij nog regelmatig zullen bekijken. Mijn dochters, ikzelf en onze hele familie bewaren heel goede herinneringen aan deze droevige dag. We zijn jou, Martin, en je medewerksters daarvoor zeer erkentelijk.

  Beantwoorden
 10. Yolande Engelman - de Vos
  Yolande Engelman - de Vos zegt:

  Alweer een jaar geleden dat mijn moeder is overleden. Ze is wel 91 geworden, maar toch. Precies een jaar verder een bloemetje van Martin en Machteld. Wat attent. Nogmaals bedankt voor alle goede zorgen.

  Beantwoorden
 11. Yolande Engelman- de Vos
  Yolande Engelman- de Vos zegt:

  Alweer een jaar geleden dat mijn moeder is overleden. Ze is wel 91 geworden, maar toch. Precies een jaar verder een bloemetje van Martin en Machteld. Wat attent. Nogmaals bedankt voor alle goede zorgen.

  Beantwoorden
 12. Corina Hofman
  Corina Hofman zegt:

  Uitvaart van m’n moeder was perfect geregeld door Machteld. Crematie was in Domstede in Utrecht. Prima locatie met veel parkeerruimte en vriendelijke medewerkers. Machteld was zeer behulpzaam en nam echt de tijd. De 24-uurs kamer hebben wij al buitengewoon prettig ervaren.
  Kortom een goede zorg voor een billijke prijs.

  Beantwoorden
 13. Annette de Ruiter
  Annette de Ruiter zegt:

  “Zeer betrokken, integer en zorgvuldig.” Bedankt Désirée voor de uitstekende zorg en begeleiding verleden week.
  We kunnen terugkijken op een zeer bijzonder afscheid van onze moeder.

  Beantwoorden
 14. Martin Pardoel
  Martin Pardoel zegt:

  Een modern, zakelijk, waardig en menselijke uitvaartondernemer die alles perfect organiseert en niets aan het toeval overlaat. Een man die heel goed luistert en hele goede alternatieven aandraagt. Dank je wel voor de uitvaart van mijn vader die een hele mooie herinnering bij ons heeft achter gelaten mede door jou. Die andere Martin en zijn gezin.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.