Jeffrey Louws

Mijn naam is Jeffrey Louws, geboren en opgegroeid in Westkapelle, Zeeland. Medio 2006 ben ik verhuisd naar Den Haag om te gaan werken in de luchtvaart. Na vele vlieguren door Europa, zette ik weer beiden voeten aan de grond in het AFAS Circustheater in Scheveningen. Sinds 2017 woon ik samen met Wilco en onze Jack Russell Puk in Lexmond.

Gastvrijheid is veel meer dan een warm onthaal en goede service. Het omvat ook de beleving van elk moment voor u als nabestaanden bij het contact met de uitvaartleider. Van het eerste contact tot het laatste afscheid, letterlijk!

Doordat ik ben opgegroeid in een horecafamilie, mijn opa en oma waren kasteleins, is gastvrijheid voor mij als een tweede natuur. In het theater heb ik het organiseren van evenementen en het begeleiden van gasten mij eigen gemaakt. Twee kwaliteiten die ik goed kan toepassen in dit vak. Families en gezinnen op het kwetsbaarste moment van het leven bijstaan en betekenisvol mogen zijn door échte aandacht voor ze te hebben. Waardevol kunnen zijn door oog te hebben voor het eigen verhaal van uw dierbare en met elkaar op een creatieve wijze de wensen vertalen naar het afscheid dat u voor ogen heeft en bij u past.

Na het afronden van de opleiding uitvaartbegeleider werk ik sinds februari 2023 samen met het liefdevolle team van Martin Hendericks, waar aandacht en betrokkenheid centraal staan.

Ik kijk uit naar alle betekenisvolle ontmoetingen.

MHUitvaartverzorging altijd bereikbaar

Als u ons nodig heeft dan zijn we er. U kunt ons altijd bellen of mailen.

Bereikbaar 7 dagen per week 24 uur per dag.

Telefoon: 0347 326128

Of stuur een reactie via ons contact formulier.