WensenFormulier

Wensenformulier voor specifieke & persoonlijke uitvaartwensen

Uit ervaring weten wij dat nabestaanden regelmatig niet weten wat wensen van de overledene rondom de uitvaart zijn. Dit zorgt voor extra belasting van de nabestaanden in een toch al emotionele en chaotische periode.

Het geeft rust en troost te weten dat de uitvaart is geregeld zoals de overledene het had gewild. Niet alleen ouderen overlijden, het kan jong en oud overkomen. Iemand kan overlijden na een periode van ziekte, maar ook ten gevolge van een ongeluk.

Om uw laatste wensen ten aanzien van uw uitvaart kenbaar te maken hebben wij een wensenformulier opgesteld. Er is een: printversie (met de hand invullen) of een digitale versie (digitaal invullen, eerst opslaan op uw PC voordat u het formulier invult) indien u Acrobat Reader versie 11 of hoger gebruikt en pas nadat u het heeft opgeslagen op uw computer. U kunt in uw browser rechtsboven ook kiezen voor ‘Openen met andere PDF lezer’. Het wensenformulier is rechtsgeldig als u de plaatsnaam en datum invult en afsluit met uw handtekening.

Samen invullen kan ook! U kunt geheel vrijblijvend een afspraak maken om samen uw wensen te bespreken en vast te leggen, desgewenst kunnen wij dan ook een kostenindicatie geven.

MHUitvaartverzorging altijd bereikbaar

Als u ons nodig heeft dan zijn we er. U kunt ons altijd bellen of mailen.

Bereikbaar 7 dagen per week 24 uur per dag.

Telefoon: 0347 326128

Of stuur een reactie via ons contact formulier.